VÅRA UPPDRAG

Våra uppdrag

Här finner du några av våra uppdrag.

BETONGREHABILITERING

BETONGREHABILITERING OCH VATTENTÄTNING

Betongrehabilitering

Betongskador orsakas oftast av fukt. När fukt tar sig in i betongen och angriper armeringsjärnen så börjar det att rosta. Detta medför att armeringsjärnet försvagas och tillslut spränger bort bitar av betongen. Vi på NBT renoverar betong, oavsett om det gäller armeringskorrosion, frostskador, vatteninträngning, maskinellavnötning osv. Kontakta oss för att veta hur vi kan hjälpa dig med din skadade betongkonstruktion.

Armeringskorrosion

Armeringskorrosion är den vanligaste betongskadan. Med Penetrons produkter rehabiliterar vi skadad betong och förebygger för att skadorna inte ska uppkomma igen. Kontakta gärna oss för att veta mer om hur vi kan rehabilitera din betongkonstruktion.

Frostskadad betong

Frostskador är vanliga betongskador i vårt klimat. Betongen som byggmaterial är inte designad för att klara av minusgrader. Vi rehabiliterar frostskadad betong med hjälp av Penetrons produkter och gör betongen frostbeständig. Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med att få din betongkonstruktion frostbeständig.