Sanering

Klotter

Klotter

Är du trött på mer eller mindre vackra “konstverk” på fasader, väggar, viadukter, glasrutor, skyltar, skyltfönster, fordon…. ja, var det nu kan tänkas klottras. Uppfinningsrikedomen är enorm när det gäller motiv och platser att klottra på.

Klotter är ett stort och svåråtkomligt problem för samhäl­let. Vi på NBT önskar att vi kunde erbjuda en lösning på problemet. Det kan vi inte. Det vi kan göra är att ta bort klott­ret och göra det lättare att avlägsna framtida klotter.

Har vi klotterskyddat ytan innan är det mycket smidigare. Tack vare den transparanta hinnan vi appli­cerat på ytorna hindras färgen att tränga in i porerna. Med hetvat­tentvätt tvättas ytorna rena. Enkelt och kostnadseffektivt.

Ett tips!

Klotterskyddet går även att använda för att underlätta rengöring av ytor som utsätts för kraftig nedsmutsning som t.ex. ytor utsatta för luftföroreningar, ytor inom industrin e.t.c.

Fasad

Det är inte bara estetiskt tilltalande med en ren och snygg fasad. En oskyddad eller kraftigt förorenad fasad bryts ned snabbare än en ren fasad. Problemet med fasader som vitt­rar sönder ökar i takt med ökande luftföroreningar. NBT har utrustning och kunskap att förhindra detta. Metoderna varierar beroende på ålder, material och känslighet.

Nyheter &
Insikter

Lorem ipsum dolor amet consec tetur adipiscing elit eiusmod tempor incididunt labore dolore magna alirua enim minim veniam nostrud exerci tation exceur sante morela hantimas corgeor ullamco laboris aliruip conseruat irure dolor reprehen derit voluptate.

Bygger vidare med nya kompetenser i Pentec gruppen – Spanform

Bygger vidare med nya kompetenser i Pentec gruppen – Spanform

Som ett led i sin satsning mot att bli en av Sveriges specialistleverantörer av betongrelaterade tjänster och produkter tar Pentec-gruppen och Spanform nu in Anders Svensson som försäljningschef. Anders kommer närmast från Betonmast och har mångårig erfarenhet av...

PENTEC-GRUPPEN OCH SPANFORM SATSAR VIDARE FÖR FRAMTIDEN

PENTEC-GRUPPEN OCH SPANFORM SATSAR VIDARE FÖR FRAMTIDEN

Som ett led i sin satsning mot att bli en av Sveriges specialistleverantörer av betongrelaterade tjänster och produkter tar Pentec-gruppen och Spanform nu in Niklas Jarhall som konstruktionschef. Niklas kommer närmast från Looström och har mångårig erfarenhet av...

PENTEC-GRUPPEN SATSAR FÖR FRAMTIDEN

PENTEC-GRUPPEN SATSAR FÖR FRAMTIDEN

Som ett led i sin satsning mot att bli en av Sveriges specialistleverantörer av betongrelaterade tjänster och produkter tar Pentec-gruppen nu in Anders Falk som koncernsamordnare. Anders kommer närmast från revisionsbolaget PwC och har mångårig erfarenhet av växande...